четвер, 24 вересня 2015 р.

 Персональні сайти сучасних українських письменників 


 http://zabuzhko.com/ua Офіційна сторінка письменниці Забужко Оксани  Рубрики: біографія, поезія, проза, есеїстка й критика, громадська діяльність, інтерв’ю, анонси, нагороди, інсценізація та екранізація, фотогалерея, календар, контакти

 http://andruhovych.info   Сайт письменника Юрія Андруховича  Цей сайт присвячений українському письменникові Юрію Андруховичу. Тут Ви знайдете: інтерв’ю з Юрієм Андруховичем, критичні статті про Юрія Андруховича, фотографії і відео-записи з його виступів, переклади його творів та багато іншого.

http://pahutyak.com   Персональний сайт письменниці Пагутяк Галини  На сайті зібрано плоди праці Галини Пагутяк - книги, статті, рукописи, а також світлини, які письменниця сама робила, тощо.

http://tarasyuk.info ДИКЕ ПОЛЕ, Офіційна сторінка письменниці Галини Тарасюк . На сайті є багато різноманітного матеріалу, а також твори письменниці.

http://www.kobzar.com.ua  Сайт братів Капранових

http://zhadan.info  Офіційний сайт Сергія Жадана  Цей сайт присвячений українському письменникові Сергію Жадану. Тут Ви знайдете: інтерв’ю з Сергієм Жаданом, критичні статті про Сергія Жадана, фотографії і відео-записи з його виступів, переклади його творів та багато іншого. Будемо раді отримати Ваш коментар з приводу цього сайту або тої чи іншої статті.

http://www.dmytro-bond.narod.ru  Офіційний сайт письменника з Дніпропетровська Дмитра Бондаренка

Немає коментарів:

Дописати коментар